Bistronomie menu

 Vanaf vrijdag 4 april 2025  (Jaarlijks verlof van maandag 24/03 t.e.m. donderdag 03/04.)
 

3-gangen 57 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 67 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Wij serveren 5 verschillende suggestiewijnen per glas à 7,5€/ glas, BOB-suggestiewijntjes à 4€/ glas)    

 

VOORGERECHTEN  

Salade van krab en gerookte zalm/ komkommer/ guacamole

Ravioloni XL thai fish/ Oosterse twist

Ambachtelijke aspergekroket “Vlaamse wijze/ prosciutto crudo

 

HOOFDGERECHTEN 

Rode tonijn/ gratin-taartje tomaat-mozzerella/ kruidensausje

Solomillo-haasje “duroc”/ ovenkrieltjes/ seizoengroentjes

Wangetjes “West-vlees”/ zilverui/ grotchampignon/ frietjes gebakken in ossewit

 

NAGERECHTEN

Dame Blanche/ warme chocolade “Callebaut”

Moelleux van fondantchocolade/ sorbet van framboos

Crème brulée/ vanille-ijs

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-Stad » (+8€ in menu)