Suggesties

Vanaf vrijdag 4 april 2025 (Jaarlijks verlof van maandag 24/03 t.e.m. donderdag 03/04.)

(Combinatie : à la carte, tasting-menu, bistronomie-menu is niet mogelijk per tafel ) 

  

VOORGERECHTEN   

Salade van krab en gerookte zalm/ komkommer/ guacamole 

23€

Ravioloni XL thai fish/ Oosterse twist 

18€

Ambachtelijke aspergekroket “Vlaamse wijze/ prosciutto crudo 

17€


HOOFDGERECHTEN 

Rode tonijn/ gratin-taartje tomaat-mozzerella/ kruidensausje 

32€

Solomillo-haasje “duroc”/ ovenkrieltjes/ seizoengroentjes

30€

Wangetjes “West-vlees”/ zilverui/ grotchampignon/ frietjes gebakken in ossewit 

26€


NAGERECHTEN

Dame Blanche/warme chocolade “Callebaut”

13€

Moelleux van fondantchocolade/ sorbet van framboos

14€

Crème brulée/ vanille-ijs

13€

Assortiment kazen “ De kaastafel Herk-de-Stad “

15€